02
19
2011

Fifa 12

 Ismét Thaky vagyok és most szolók egy két szót a fifa 12-ről is.

 

A FIFA 11-et imádták a rajongók: a PC-s változat végre megkapta a next-gen engine-t, a konzolos verziókat pedig több érdekes újdonsággal is feldobták - gondoljunk, csak a kapus módra, a 11 vs. 11 multira vagy a Personality Plus rendszerre! A siker ellenére az EA Sports nem ül karba tett kézzel, már nagyban hegesztik az ősszel érkező FIFA 12-t.

Az EA Canada producere, David Rutter az Official PlayStation Magazine-nak adott interjúban árult el néhány olyan konkrét részletet, amelyen mindenképpen változtatni szeretnének a folytatásban - természetesen ez csak egy része a ránk váró újdonságoknak, Rutter szerint tekintélyes listát dobtak össze a tervezéskor.

Érdekes módon az egyik változtatás pont a Personality Plust érinti majd: "Azt hiszem, remek munkát végeztünk a Personality Plus fícsörrel, de a csapatok nem egészen úgy támogatták ezt a funkciót, ahogy kellett volna" - mondta, majd hozzátette, hogy hiába volt Peter Crouch a játékban is megkülönböztetve, mint égimeszelő, a mesterséges intelligencia ezzel nem tudott mit kezdeni, és a csapattársak nem ívelgették neki a labdát, hogy kihasználják ezt a tulajdonságát.

A beállított jeleneteket, mint a szabadrúgásokat vagy és a bedobásokat, valószínűleg teljesen átdolgozzák majd, például a felvezető videókat biztosan kiszedik majd előlük, ami bizonyára örömhír lesz minden olyan rajongó számára, akit felidegesített már az, hogy a gép kihasználja mindhárom cseréjét, aminek hála nekünk háromszor fél percig várakoznunk kell, míg az egyik játékos lemegy, a másik pedig feljön.

Érdekes lesz még, hogyha az átigazolt játékosaink a régi csapatuk ellen játszanak, a rajongók fütyüléssel, az ex-csapattársak pedig kemény odarúgásokkal fogja köszönteni a kollégát a viszontlátás alkalmából. Rutter szerint a cél az, hogy egy kis lelket vigyenek a FIFA-ba, s ezzel a játék ne csak a futballról, hanem a mögötte lévő sportról és szenvedélyről is szóljon.

 

Írta: Thaky | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://braniac.blog.hu/api/trackback/id/tr422673021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.03.26. 14:40:32

bocs, nem láttam az első felét a cikknek....azt hittem teszt, és nem hír...bocsi

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)