03
12
2011

Halo 2

Hellosztok Dani vagyok a halo 2-ről írok párat

A dolgunk egyszerű, meg kell mentenünk a magunk és embertársaink irháját a bosszúra szomjas, és kegyetlen idegenektől.Új fegyverek,új járművek,de a hangulat a régi!

az emberek fegverei:

Pistol:Habár kinézetre ugyanaz, mint az első részben,ez egy másik pisztoly.Nincs zoom lehetőség, kisebbet sebez,csak közeli célpontok ellen hatékony.Az lett ez a fegyver, mint ami a többi FPS-benis:utolsó utáni választás.

Battle Rifle:Az egyik elsődleges gyilkológépezetünk lesz a Halo 2-ben.A régi Assault Rifle-t cseréli le, nem kevés sikerrel.Közepes hatótávolsággal rendelkezik, nagyon pontos, és alig rúg vissza, köszönhetően a röviden adagolt sorozatoknak.Energiapajzzsal rendelkező ellenségek ellen nem a legjobb választás.

SMG:Eszméletlen tüzelési sebessége van,habár ügyes kezek kellenek a célra tartáshoz, mivel elég komoly erővel rúg vissza.Mindkét kézben egy SMG,és igazán kemény ellenfelekké válhatunk.

Shotgun:Az első részben a kedvenc fegyverem volt,és most sem vesztett sokat a fényéből.Közeli cél, pontok ellen halálos erejű csapást jelent távol lévők ellen azonban használhatatlan.A zárt folyosókon, és termekben több mint nélkülözhetetlen fegyver.

Sniper Rilfe:Bezoommolva nincs többé éjjellátó berendezés , ám ezen kívül körülbelül ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az első részben.Túl sokszor nem botlunk bele, ám mikor a kezünkbe kerül, szem nem marad szárazon.

Rocket Launcher:A FPS-ek 95 százalékában megtalálható a rakéta vető.így a Halo 2 sem képez kivételt.Nagyjából ez is szinte megegyezik az elődjével, de kiegészült egy új funkcióval:járművek ellen hőkövető rakétát tud kilőni.Ez a játék során értékes feature-nek bizonyul majd.

Grafika:hát szerintem tudnak annál jobbat is de ez sem rossz a fegyverek jók voltak 

 

 

 

 

 

 

Írta: Dani8 | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://braniac.blog.hu/api/trackback/id/tr492734276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

syforceHUn 2011.03.14. 11:04:49

Nekem tetszett,a videót mondjuk valamiért nem akarta betölteni 3X re sem...de egyébként jó lett a szöveg :D
viszont a
,,Sniper Rilfe:Bezoommolva nincs többé éjjellátó berendezés , ám ezen kívül körülbelül ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az első részben.Túl sokszor nem botlunk bele, ám mikor a kezünkbe kerül, szem nem marad szárazon."
??? mi az hogy szem nem marad szárazon?
hajrá!

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)