02
18
2011
--

Pankráció

 SmackDown vs RAW

Hellósztok Takhy vagyok

A WWE SmackDown vs. Raw 2011 segítségével igazi pankrációban lehet részünk. Az estét pirotechnika, üvöltő rockzene, rengeteg showelem, és szabálynélküliség teszi izgalmassá, a résztvevők a legkeményebb fogásokat mutatják be, s nem riadnak vissza attól sem, ha keményen oda kell sózni a másiknak, vagy bele kell térdelni valakinek az arcába. A mérkőzésvezető itt már nem sokat tehet, ha a harcosoknak úgy tartja kedvük, akkor a folyosóig rugdossák egymást, vagy hangosan káromkodnak élő adásban, és bár szörnyülködünk a hatalmas pofonok láttán, azért nem titok, hogy az összecsapások nagy része színház. A dobások, feszítések és ugrások úgy lettek kitalálva, hogy inkább látványosak legyenek, mintsem fájdalmasak, és noha nem egyszer tiszta erőből ütik egymást a játékosok, a hangsúly mégis az előadáson, a műsoron van. Ebben pedig profik, az ugyanis biztos, hogy nincs még egy sport, amiben ennyire jól szórakozna a néző.A játék indítása után a menüben találjuk magunkat, ahol több játékmód közül is választhatunk. A play a gyorsmeccseket rejti, melyek stílus szerint nyolc további kategóriába lettek osztva, attól függően, hogy hányan vehetnek részt benne, vagy milyen szabályok szerint játszhatnak, míg a universe játékmód a korábbi karriernek felel meg, s egy versenynaptárat nyit meg előttünk, ahol minden héten több rangadó is vár. A feladat nem kicsi, de hasonlóan jól elleszünk a road to wrestlemania móddal is, mely különböző történeteket dolgoz fel, és amolyan kampányként funkcionál a játékhoz. 

Szupersztárok:Nekem ps2-re van meg a játék és nagyon sok szupersztár megtalálható benne.De az igaz, hogy az elején csak kb. 40 ember található benne de megszerezhető akár 70 szupersztár is.Persze találhatók benne női pankrátorok is de őbelőlük persze sokkal kevesebb található a játékba.Amikor kiszeretnénk választani magunknak azt a szupersztárt akivel szeretnénk lenni  mellette jobb oldalt található egy szám ami megmutatja a pankrátor erősségét.

Grafika:a játékosok grafikája kiváló de a nézőké a háttérben már kicsit sem de nem is az a lényeg szerintem.

Szavatosság:évekig is ellehet vele játszani persze egymás ellen úgy az igazi.

Élethűség:nagyon élethű mert a játékosoknak teljesen ugyan azok a mozdulatai élőben.

Összesítve:10/10 aki nem hiszi járjon utánna.Mindenkinek ajánlom még annak is aki nem igazán kedveli a pankrációt.

 

 

 

Írta: Thaky | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://braniac.blog.hu/api/trackback/id/tr692671627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)