02
26
2011
--

Need for Speed

 Helló mindenki Thaky vagyok és most az nfs (need for speed) most wantedról írnék egypár szót.

A játék maga az autóversenyzésről szól.A most wantedben egy fekete lista található amin rajt vannak a legjobb pilóták és őket kell legyőzni.Összesen 15 ember van rajta.A 15. helyen kezded a játékot akkor még egy BMW M3 gtr-el.Kiszeretnéd hívni az első pilótát(Razor) de ezt nem teheted meg mert csak azt hívhatod ki aki a feketelistán előtted van.Ezért elkezdünk versenyezni sorba nyerjük meg a versenyeket.Majd eljutunk Razorhoz az elején még miden rendben halad de a végén egy kanyarba leáll a motor és megáll az autó a céltól kb.100m-re.Nem sokkal később kiderül, hogy nem véletlenül állt le a motor hanem Razor bügykölte meg.Amikor a verseny véget ér megérkeznek a rendőrök mindenki elmenekül kivéve mi mert nem tudunk mivel elmenekülni.Be is zárnak egy kis időre minket.Amikor kiszabadulunk ott vár minket Mia a barátnőnk és ő mondja el hogy miért állt le a kocsink.Majd elvisz egy régi garázsba ahol új autót kell választanunk persze nem olyan jók közül lehet választani mint a BMW.Majd kezdhetjük előről ismét versenyeket kell megnyerni de ez még nem elég, hogy előbre juthass a fekete listán a körözési díjadnak (bounty) is fel kell mennie egy adott szintig.Ezt rendőrös üldözésekkel vihetjük feljebb.Minél több embert győzöl le annál több autó közül választhatsz és a versenyekért is több pénzt kapsz.Nagyjából erről szól a játék története.

Grafika:A közepestől a kíválóig változhat ez attól függ, hogy milyenre állitjuk be a felbontást és a részletességi szintet.Az autókat remekül kidolgozták csakúgy mint a környezetet.    

Szavatosság:Nagyjából egy hét másfél hét alatt ki lehet játszani.De a kijátszás után is ellehet szórakozni a játékkal pl.:interneten.Vagy a főmenübe ingyen turbózhatsz autókat és versenyezhetsz is azokkal.Vagy még rendőrös üldözésekkel is el lehet szórakozni.

Hang és zene:A játékban a zenék nekem nagyon tetszenek pedig nem vagyok egy nagy zenekedvelő típus.Egy nagy baj van a zenékkel kevés található meg belőlük a játékba.A játékban majdnem minden autónak más hangja van.Ha pedig turbózod az autókat akkor is változik az autók hangja persze jó irányba.

  

Összesítve:10/8,9

Rendőrök:

 Egy videó a játékról:

Írta: Thaky | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://braniac.blog.hu/api/trackback/id/tr812693098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)