03
12
2011

Halo 2

Hellosztok Dani vagyok a halo 2-ről írok párat

A dolgunk egyszerű, meg kell mentenünk a magunk és embertársaink irháját a bosszúra szomjas, és kegyetlen idegenektől.Új fegyverek,új járművek,de a hangulat a régi!

az emberek fegverei:

Pistol:Habár kinézetre ugyanaz, mint az első részben,ez egy másik pisztoly.Nincs zoom lehetőség, kisebbet sebez,csak közeli célpontok ellen hatékony.Az lett ez a fegyver, mint ami a többi FPS-benis:utolsó utáni választás.

Battle Rifle:Az egyik elsődleges gyilkológépezetünk lesz a Halo 2-ben.A régi Assault Rifle-t cseréli le, nem kevés sikerrel.Közepes hatótávolsággal rendelkezik, nagyon pontos, és alig rúg vissza, köszönhetően a röviden adagolt sorozatoknak.Energiapajzzsal rendelkező ellenségek ellen nem a legjobb választás.

SMG:Eszméletlen tüzelési sebessége van,habár ügyes kezek kellenek a célra tartáshoz, mivel elég komoly erővel rúg vissza.Mindkét kézben egy SMG,és igazán kemény ellenfelekké válhatunk.

Shotgun:Az első részben a kedvenc fegyverem volt,és most sem vesztett sokat a fényéből.Közeli cél, pontok ellen halálos erejű csapást jelent távol lévők ellen azonban használhatatlan.A zárt folyosókon, és termekben több mint nélkülözhetetlen fegyver.

Sniper Rilfe:Bezoommolva nincs többé éjjellátó berendezés , ám ezen kívül körülbelül ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az első részben.Túl sokszor nem botlunk bele, ám mikor a kezünkbe kerül, szem nem marad szárazon.

Rocket Launcher:A FPS-ek 95 százalékában megtalálható a rakéta vető.így a Halo 2 sem képez kivételt.Nagyjából ez is szinte megegyezik az elődjével, de kiegészült egy új funkcióval:járművek ellen hőkövető rakétát tud kilőni.Ez a játék során értékes feature-nek bizonyul majd.

Grafika:hát szerintem tudnak annál jobbat is de ez sem rossz a fegyverek jók voltak 

 

 

 

 

 

 

Írta: Dani8 | Tags:
| |
03
07
2011
--

,,ápdét"

Üdvözlök minden látogatót,(Tom)vagyok,és mostantól én is itt,a Braniac (bár szerintem brainiac) blogon fogok publikálni! Hamarosan elkészül a legújabb sablon is,amit megpróbálok a lehető legjoban testre szabni... Ezzel a bejegyzéssel csupán köszönni szerettem volna mind nektek,mind a szerkesztőknek/adminoknak. Szép napot,jó blogozást,Have A Nice Day!SyforceHUn

Írta: (Tom) | Tags:
| |
03
05
2011
--

ninja gaiden black

Hellosztok Dani vagyok most a ninja gaiden black-ról írok

Az a lényeg hogy a  ninja akivel vagyunk annak a tesoját meg öli egy nagy monstrum szamuráj és ezt mi láttuk és meg akartuk támadni és meg ölt minket is (a dark blad nevü fegverével) de egy sas feltámasztot minket és boszuttálni akarunk de ez nem olyan könnyű mert több szörny akadájoz minket de ki derül hogy a szamuráj a mesterunk volt mert megivott egy italt és gonosz lett a végén meg fogjuk találni a dark blade kardot.

grafika:szerintem tökéletesen megtudták csinálni

szavatosság:nagyon sokkáig el lehet játszani vele

itt egy videó a fegyverekről:

itt egy videó a játékról:

 

 

 

Írta: Dani8 | Tags:
| |
03
05
2011
--

Kingdom

Hellosztok Dani vagyok most a Kingdom under fire 2-ről fogok írni

Hát nem sokat tudok róla írni de lehetsz jókkal vagy rosszakkal de az a lényeg hogy le kell győzni egymást.

grafika:szerintem nagyon jó lett a grafika

szavatosság:sokkáig ellehet vele játszani de könnyű meg unni

 itt egy video:

 

Írta: Dani8 | Tags:
| |
03
02
2011
--

prince of persia

hellosztok dani vagyok most a prince of persia sands of the time-ról fogok írni

A The Sands of Time-ban  a Herceg és apja, Sharaman király megtámadja India maharadzsájának palotáját, de Sharaman nem elégedett fia teljesítményével, ezért a Herceg ellopja az Idő Tőrét, és a Vezír parancsára beleszúrja az Idő Homokjába a Tőrt. A Homok elszabadul, és szinte mindenkit átváltoztat homokszörnnyé. A végén a maharadzsa lányát, Farah-t (aki minket segített) lelöki egy homokszörny, és a Vezír felajánlja, hogy a Tőrért cserébe feltámasztja. A Herceg pedig beleszúrja a Tőrt a Homokba, hogy visszapörgesse az időt - egészen a játék elejére. Így a végén meg tudja ölni a Vezírt.

grafika:Szerintem jól megtudták csinálni az embereket, szörnyeket, de azért még a helyszíneken javítani kéne.

 Mivel egy picit nehéz és sok a pálya ezért nagyon sokáig el lehet vele játszani.

itt egy videó:

   

 

 

 

Írta: Dani8 | Tags:
| |
03
02
2011
--

Tagfelvétel

 Tagfelvétel van nálunk az oldalon március 31éig.Akárkit szívesen látunk nálunk főleg olyan személyeket akik jól tudnak szöveget szerkeszteni vagy a kinézetet tudják csinálni.Több embert is felveszünk persze aki ír erre az email címre:braniac1@citromail.hu.

Írta: Thaky | Tags:
| |
03
01
2011
--

Pankráció

 Hamarosan következik a wrestlemania 27.Mutatok egy kis összeállítást a tavalyiból.

Ez pedig az idei wrestlemania zenéje:

Írta: Thaky | Tags:
| |
02
26
2011
--

Need for Speed

 Helló mindenki Thaky vagyok és most az nfs (need for speed) most wantedról írnék egypár szót.

A játék maga az autóversenyzésről szól.A most wantedben egy fekete lista található amin rajt vannak a legjobb pilóták és őket kell legyőzni.Összesen 15 ember van rajta.A 15. helyen kezded a játékot akkor még egy BMW M3 gtr-el.Kiszeretnéd hívni az első pilótát(Razor) de ezt nem teheted meg mert csak azt hívhatod ki aki a feketelistán előtted van.Ezért elkezdünk versenyezni sorba nyerjük meg a versenyeket.Majd eljutunk Razorhoz az elején még miden rendben halad de a végén egy kanyarba leáll a motor és megáll az autó a céltól kb.100m-re.Nem sokkal később kiderül, hogy nem véletlenül állt le a motor hanem Razor bügykölte meg.Amikor a verseny véget ér megérkeznek a rendőrök mindenki elmenekül kivéve mi mert nem tudunk mivel elmenekülni.Be is zárnak egy kis időre minket.Amikor kiszabadulunk ott vár minket Mia a barátnőnk és ő mondja el hogy miért állt le a kocsink.Majd elvisz egy régi garázsba ahol új autót kell választanunk persze nem olyan jók közül lehet választani mint a BMW.Majd kezdhetjük előről ismét versenyeket kell megnyerni de ez még nem elég, hogy előbre juthass a fekete listán a körözési díjadnak (bounty) is fel kell mennie egy adott szintig.Ezt rendőrös üldözésekkel vihetjük feljebb.Minél több embert győzöl le annál több autó közül választhatsz és a versenyekért is több pénzt kapsz.Nagyjából erről szól a játék története.

Grafika:A közepestől a kíválóig változhat ez attól függ, hogy milyenre állitjuk be a felbontást és a részletességi szintet.Az autókat remekül kidolgozták csakúgy mint a környezetet.    

Szavatosság:Nagyjából egy hét másfél hét alatt ki lehet játszani.De a kijátszás után is ellehet szórakozni a játékkal pl.:interneten.Vagy a főmenübe ingyen turbózhatsz autókat és versenyezhetsz is azokkal.Vagy még rendőrös üldözésekkel is el lehet szórakozni.

Hang és zene:A játékban a zenék nekem nagyon tetszenek pedig nem vagyok egy nagy zenekedvelő típus.Egy nagy baj van a zenékkel kevés található meg belőlük a játékba.A játékban majdnem minden autónak más hangja van.Ha pedig turbózod az autókat akkor is változik az autók hangja persze jó irányba.

  

Összesítve:10/8,9

Rendőrök:

 Egy videó a játékról:

Írta: Thaky | Tags:
| |
02
22
2011
--

Grand Theft Auto san andreas

hello dani8 vagyok most a gta san andreas-ról fogok írni

Az egész arról szól hogy feladatokat kell végig csinálni egy emberrel, egy idő után már más városokba is el lehet menni autoval motorral stb.

grafika:jó

kategória:egyéb

szavatosság:el lehet vele játszani honapokig is

itt egy videó:

 

 

Hello emberek én Balage vagyok és azért hívott meg Thaky ebbe a blogba hogy segítsek neki.Igazából nem fogadtam el a felkérést de végülis néhány nappal késöbb viszont megbeszéltem vele és most akkor GTA SA:

Hát ez a játék eggyáltalán nem tartozik az egyéb játékokhoz kategóriát tekintve hiszen ez egy SandBox TPS turmix ha értitek. ;)

Az egész játék egy csávóról szól aki vissza megy Floridába a neve Carl Johnson.Majd mikor vissza megy a régi lakásába újra találkozik a gyerekkori barátaival. a történet 10/10.

Hang-Zene:A hangok és zenék is nagyon jók a játékban viszont a zenével van egy bökkenő ez annyira SandBoxra sikeredett hogy nem is megy a játék alatt zene viszont az autókba és motorokba be van szereelve rádió és ott az (R) betű segítségével tudjuk váltogatni a csatornákat minden csatornán megy 10-20 zene és van olyan csatorna ahol hírek mennek nekem nagyon tetszik. 10/10

Gra(fika);) :A grafika nagyon fika azt kell hogy mondjam nem voltam lenyűgözve, de mivel SandBox ezért megelégszem vele hiszen eggy akkora pályát összehozni mint fél New York azért az nem semmi.Hát a textúrák rondák elvan mosódva minden viszont engem meglepett hogy milyen jól néz ki hogyha meleg van akkor a hő áramlik a levegőben idegesítő, ám bár jó ötlet. 10/6

Játékélmény: Hát mit ne mondjak nem rossz nagyon is el lehet vele szórakozni valamint vannak benne a gyűjthető elemek 100 patkó meg kagyló meg ilyenek és ha megszereztük őket akkor a játék megjutalmaz minket de nem mondom el hoy mivel HeHE (mert én sem tudom XD). 10/7

Szavatosság: 3hónap a ronda grafika lerontja az egészet fújjj :).De az a 3 hónap az egy igazi élmény birtokosának. A játék mintegy 10 óra minimum nagyon sok legalább 120 küldetés nagyon sok van de lehet eléri a 16 óra játékidőt is. 10/9

Ennyi lenne még írni fogok pár napon belül.

Írta: Dani8 | Tags:
| |
02
21
2011
--

Tomb Raider Lara Croft Legend

hello dani8 vagyok most a tomb raider lara croft legend-ről fogok írni

Az egész arról szól, hogy egy lánnyal vagy akivel küldetéseket kell végrehajtani.Az játék azért nagyon érdekes mert a lány olyan mint hogyha most szabadult volna egy artista csoportból. 

grafika:tökéletes

kategória:ügyességi

játék élmény:megunhatatlan

Szavatosság:szerintem egy jó játék, hónapokig is ellehet vele játszani

egy videó a játékról:

 

Írta: Dani8 | Tags:
| |
02
20
2011
--

NFL 2009

hello dani8 vagyok most az NFL 2009-ről fogok írni

Erről most igazán nem tudok írni, hogy miről szól mert végül is ugyan az mint igazából és az nagyon tetszik hogy lehet állítani a stratégiát

grafika:jó

kategória:sport

a csapatok benne vannak a ki kell

játék élmény:nem lehet megunni

itt egy video csak nektek:  

Írta: Dani8 | Tags:
| |
02
20
2011
--

Lord Of The Rinngs Battle For Middle Earth 1

Hello dani8 vagyok most a gyűrűk ura harc a közép földért-ről fogok írni

Ez a játék a film alapján készült ha a champaginban játszunk.gondorral,mordorral,vasudvardtal,rohannal lehetünk 

grafika:jó

kategoria:stratégiai

játék élmény:jó

lassú gépeknél nem ajánlom, de azért ki lehet próbálni

korhatár:nincs

vannak benne nehézségek főleg a champing-ben mert a gonoszakkal vagy akkor a jók erősebbek.

én gondort szoktam választani itt egy video hogy miért:

Írta: Dani8 | Tags:
| |
02
20
2011
--

PES 2010

 Üdvözlök mindenkit Thaky vagyok és most egy focis játékot szeretnék bemutatni.

PES (PRO EVOLUTION SOCCER) 2010

PES csak úgy, mint a fifa arról szól, hogy rúgjuk a labdát.A PES 2010 kevesebb csapat található, mint a FIFA-ba de a legjobbak azért benne vannak.Ami nagyon jó a PES-be, hogy tudsz bajnokok ligáját is indítani.

Grafika:nekem nagyon tetszik a játék grafikája de az emberek fején lehetett volna még dolgozni.

Szavatosság:évekig ellehet vele játszani egyedül és másokkal is.

Élethűség:az egyik legjobb ha nem a legjobb a focis játékok között.

Összesítve:10/10

Egy videó a játékról:

Írta: Thaky | Tags:
| |
02
19
2011
--

Forma 1

 Forma 1

Helló mindenki Thaky vagyok és most a forma 1 2011-ről írnék nektek.

A fejlesztők saját bevallásuk szerint tanultak az esetleges hibákból, s a játékosok reakcióira is figyeltek. 
A Codemasters vezető emellett arról is szót ejtett, hogy jövőre egy böngészőben játszható F1-es játékot is kiadnak, ám ez elsősorban a "nagyon fiatalokat" célozza majd meg.

Grafika:az egyik legjobb a játékok történetében.

Élethűség:ez a játék csak úgy lesz igazán élethű ha kormánnyal játszunk rajta.

Szavatosság:csakúgy mint a pankrációnál évekig is el lehet vele játszani.

Összesítve:10/10

Egy videó a játékról:

 

 

Írta: Thaky | Tags:
| |
02
19
2011
--

Virtua Tennis 3

 Vitua Tennis 3

Hellosztok én Thaky vagyok.Ismét egy sporton alapuló játékról fogok írni.

Ebben sem írnám le konkrétan hogy miről szól mert egyszerűen csak teniszezni kell benn.

 A lényeg a karrier mód, ahol ha akarjuk külsőleg-belsőleg megalkothatjuk kiválasztottunkat, utána pedig elindulhatunk a pénzdíjas tornákon, persze csak azokon, amelyekre a ranglistás helyezésünk feljogosít.

Grafika:az emberek grafikája kiváló de nálom hogyha lehuzom tálcára a játékot akkor az emberek feje zöld lesz, de valószinüleg az én gépem hibája.A szurkolók grafikája a pankrációhoz képest 2030-as

Szavatosság:1 hónapig gond nélkül el lehet vele játszani de utánna megy a kukába.

Élethűség:erre ugyanazt tudom mondani mint a pankrációra tökéletes

Korhatár:nincs

Összesítve:10/6,5

Egy videó a játékról:

 

 

 

 

 

Írta: Thaky | Tags:
| |

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)